NoCalc navulpatronen set a 2 stuks NC38200

€ 45,00
Niet op voorraad
SKU
100000000031

Nooit meer overtollige kalkaanslag? Het kan met de NoCalc navulpatronen! De patronen zijn geschikt voor de NoCalc CombiCompact Starter set en super makkelijk te installeren. Met een levensduur van maar liefst 40.000 liter per patroon kun je ruim 3.5 maand genieten van een navulpatroon bij een gemiddeld jaargebruik van een vierpersoons gezin (140.000 liter).

Dankzij het innovatieve waterbehandelingssysteem van de NoCalc navulpatronen verliest de kalkaanslag zijn hechtingskracht, zodat de kalkaanslag op glas- en kraanwerk aanzienlijk minder wordt. Hierdoor profiteer je niet alleen van schonere apparatuur, maar verleng je ook de levensduur van jouw huishoudelijk apparatuur, ervaar je minder irritaties bij een gevoelige huid en verbeter je de smaak van het drinkwater!

Unieke productkenmerken

  • Vermindert kalkaanslag op glas- en kraanwerk
  • Verlengt de levensduur van huishoudelijk apparatuur
  • Draagt bij aan smaakverbetering van het drinkwater
  • Eenvoudige montage
  • Simpel in onderhoud
  • Makkelijk te vervangen
  • De navulpatronen hebben een lange levensduur

Belangrijke productkenmerken

  • 2 navulpatronen
  • Geschikt voor de NoCalc CombiCompact Starter set

Waarom NoCalc navulpatronen kopen?

Door het gebruik van NoCalc navulpatronen kunnen kalkdeeltjes zich niet meer hechten op elementen, leidingen en apparatuur. Zo heb je nooit meer te maken met overtollig kalkaanslag. Dankzij de lange levensduur van de navulpatronen kun je zorgeloos gebruik maken van jouw huishoudelijk apparatuur. Bovendien verbeter je ook de levensduur van de huishoudelijke apparaten zelf. De navulpatronen zijn eenvoudig in montage én onderhoud. Dankzij de innovatieve waterbehandeling van NoCalc is kalkaanslag definitief verleden tijd.

De navulpatronen hebben een levensduur van 45.000-50.000 liter (gemiddeld gebruik bij gezin 4 pers. is 140.000 liter per jaar) en zijn middels het rode balletje in het patroon visueel te inspecteren. Het balletje zakt naar beneden wanneer het patroon dient te worden vervangen.Tip; gebruik een wissel filtercartridge voor het Prefilter en deze te wisselen tegelijkertijd met het vervangen van uw doseringspatroon. Schoonmaken van het wissel filtercartridge kan handmatig (of in de vaatwasser)

Meer informatie
SKU 100000000031
Staat van product Nieuw en in onbeschadigde verpakking
Merk NoCalc
Fabrikantcode NC38200 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NoCalc navulpatronen set a 2 stuks NC38200
Uw waardering