Over ons

Megamania: Steeds weer anders

Megamania is de (web)winkel waar u even gaat kijken voordat u begint te klussen, tuinieren, ontspannen of op zoek bent naar kadootjes en decoraties voor in huis/aan de muur. Daarnaast ook nog veel seizoengebonden artikelen. Vandaar : Megamania: Steeds Weer Anders! Dit slaat op het assortiment. Wij kopen b.v. ook restpartijen op van verschillende leveranciers. Vandaar dat ons assortiment steeds weer anders is en bovendien……zeer scherp geprijsd!

Klussen: We hebben een grote voorraad wand- en vloertegels en sanitair artikelen zoals kranen, wc brillen, wasbakken, spoelbakken, badmeubels, radiatoren ; kortom van alles voor uw toilet en badkamer. Daarnaast ook nog ijzerwaren, verlichting e.d.

Tuinieren: Niets is zo lekker als genieten van uw eigen tuin. Met ons uitgebreide assortiment en ons eerlijke advies willen wij u hierin zo goed mogelijk van dienst zijn. Kijk ook op Plantmania.nl.
De hoogtepunten van ons assortiment:

Kweekbenodigdheden, zoals potjes/potten, borden in verschillende maten, (stek)grond, stokjes, plaat- en steeketiketten, speciale UV-bestendige lyrastiften, stekpoeder, zaai- en stektrays en nog veel meer. Wilt u het groter aanpakken? Dan kunt u bij ons ook een tunnelkas bestellen!

Gereedschap als harken, schoffels, spades en batsen nodig? Het tuingereedschap in onze webwinkel is van hoogwaardige kwaliteit.

Bemesting. Om uw planten zo mooi mogelijk te laten worden, kunt u bij ons bemesting kopen. In ons assortiment vindt u organische meststoffen, maar ook kunstmest. Wat u gebruikt is maar net afhankelijk van wat u wil. Topkwaliteit zijn de producten van Peters Professional en Fortuin.

Allerlei: Vogelbadjes, mooie roodstenen potten, kaarsen en kandelaars, kunstgras, tuinverlichting... U kunt het zo gek niet bedenken, of het zit in ons assortiment.

Ontspannen: Er is een tijd voor werken en een tijd voor ontspanning. We hebben een grote voorraad (tweedehands)boeken en spellen, zowel voor volwassenen als kinderen.

Decoraties: Op dit moment staat er een ruime voorraad schilderijen in de (web)winkel. Dit zijn klassieke, moderne en abstracte voorstellingen. Voor elke smaak wel wat. Kom eens kijken!

Steeds weer anders. Megamania, steeds weer anders, dit slaat op het assortiment. Met regelmaat wordt het assortiment uitgebreid en vind u er weer wat anders. Op dit moment veel kerstartikelen, bloemschikspullen, mutsen, echte oude schaatsen enz .

Alle producten die op de site van Megamania staan hebben wij zelf op voorraad. Deze kunnen wij dan ook snel leveren. Gewoonlijk heeft u deze dan ook binnen drie dagen in huis. Voor andere producten geldt dat we deze moeten bestellen. Dit duurt doorgaans wat langer, daarom houden wij een standaard levertijd van vijf dagen aan.

Soms gaat er wel eens iets mis

Waar mensen werken kunnen fouten worden gemaakt. Wanneer er iets mis is met uw bestelling kunt u contact met ons opnemen om het probleem uit te leggen. Dan zullen wij er alles aan doen om fouten zo snel mogelijk te herstellen.