MAX-tang HRF

€ 81,29
Op voorraad
Nog 10 beschikbaar
SKU
001-2209046000007
De ideale manier om uw planten te vast te zetten en hekwerk te repareren. Vanaf nu is het 1 keer knijpen en alles zit netjes en stevig vast.

Handig, zo'n Max Tang! Alle steeltjes van uw tere bloemen worden makkelijk om een bamboestokje gebonden met een dun maar stevig stukje tape. De plant raakt niet beschadigd, het tapeje blijft op de juiste plek, u geniet van uw opstaande plant en we leven allemaal lang en gelukkig. Maar ja, dat is toch wel onhandig wanneer u iets stevigere planten moet stutten, of zeer veerkrachtige takken aan elkaar moet binden.

Gelukkig hebben we dan de Max Tang HRF. In plaats van met tape bindt u uw planten met draad. De werking is in feite hetzelfde, alleen het ziet er iets anders uit omdat er geen taperol op zit. Alle gedoe met binddraad en touwtjes knopen zijn voorbij, vanaf nu is het een kwestie van één keer knijpen en alles zit netjes en vooral ook stevig vast. De Max Tang HRF wordt ook gebruikt voor andere doeleinden dan enkel planten aanbinden, bijvoorbeeld om stukken gaas snel en goed aan elkaar te binden of om (andere) reparaties aan hekwerk uit te voeren.

Uw voordeel:

  • Simpel en snel uw grotere takken bij elkaar binden
  • Het resultaat is netjes voor het oog
  • Tijdswinst voor uw kwekerij of om te genieten van uw tuin
  • Bind hekwerken aan elkaar of vervang stukken gaaswerk simpel
Meer informatie
SKU 001-2209046000007
Staat van product Nieuw en in onbeschadigde verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MAX-tang HRF
Uw waardering

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!