IJzersulfaat, 1kg of 5kg, helpt ook tegen mos in het gazon

€ 7,50
Op voorraad
SKU
001-8717677270316
IJzersulfaat (ook wel ferrosulfaat) is een meststof die de groei en kleur van het gras bevordert. Tevens heeft het een sterk effect tegen mos in het gazon. Zo slaat u dus twee vliegen in èèn klap. U kunt ijzersulfaat gebruiken om de groei en kleur van het gras bevorderen en het mos tegen gaan.

Uw gras wordt groener dan dat aan de overkant door een bemesting met Fortuin IJzersulfaat. IJzersulfaat (ook wel ferrosulfaat) is een meststof die de groei en kleur van het gras bevordert. Tevens heeft het een sterk effect tegen mos in het gazon. Zo slaat u dus twee vliegen in één klap. U kunt Fortuin IJzersulfaat gebruiken om de groei en kleur van het gras bevorderen en het mos tegen gaan.

Gebruiksadvies:

Strooi 1 tot 1.25 kilogram per 100m2 over het gras en mos. Het mos krijgt een zwarte kleur en zal uiteindelijk afsterven. Het is verstandig om na ongeveer 1 tot 2 weken te verticuteren.

Vervolgens kan men Fortuin 9-3-3+3MgO=Bacteriën gebruiken om het gras extra te stimuleren.

Let op! Strooi ijzersulfaat niet op stenen, bestrating en dergelijke, daar dit roestplekken veroorzaakt. Wanneer u (of andere mensen en ook dieren) vochtig gras betreedt na het strooien, en vervolgens weer de bestrating betreedt, kan ook dit roestplekken veroorzaken op de bestrating. Het is om deze reden aan te raden het gras 4 à 6 weken niet te betreden.

Wilt u meer weten over dit product? Kijk dan op ons blog, waar we dit product hebben uitgelicht. Hier word uitgebreid omschreven wat het is en hoe het werkt: https://www.plantmania.nl/blog/2017/uitgelicht-ijzersulfaat/

Meer informatie
SKU 001-8717677270316
Staat van product Nieuw en in onbeschadigde verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:IJzersulfaat, 1kg of 5kg, helpt ook tegen mos in het gazon
Uw waardering