Bayer Finesse Vloeibaar 100 Ml

€ 8,95
Niet op voorraad
SKU
4000680063018

Finesse vloeibaar is werkzaam tegen verschillende schimmelinfecties op groente- en siergewassen, zoals bladvlekkenziekte, roest, valse meeldauw en phytophthora op aardappelen en tomaten. Productkenmerken •Stopt schimmels.

Extra geconcentreerd.

Gebruiksadvies Voor gebruik goed schudden. De benodigde hoeveelheid middel met het ingesloten maatbekertje afmeten en onder goed roeren aan het water toevoegen.

  • Aardappelen: de eerste bespuiting dient ongeveer eind juni plaats te vindenvoordat aantasting wordt waargenomen; de bespuitingen om de 7 à 10 dagenherhalen.
  • Tomaten onder glas: de eerste bespuiting dient ongeveer eind juni plaats te vinden voordat aantasting wordt waargenomen; de bespuitingen om de 7 à 10 dagen herhalen.
  • Komkommers onder glas en meloenen onder glas:bij het begin van een aantasting een bespuiting uitvoeren en daarna regelmatig om de 10-14 dagen herhalen. Het gewas goed bevochtigen, d.w.z.druipnat spuiten.
  • Augurken onder glas: bij het begin van een aantasting een bespuiting uitvoeren. Uien (zaaiuien, picklers, plantuitjes en zilveruitjes) en sjalotten: de bespuitingen ongeveer half juni beginnen om de 7 à 10 dagen herhalen.
  • Knol- en bleekselderij en peterselie: bij het waarnemen van de eerste aantasting een bespuiting uitvoeren; de bespuitingen enkele malen herhalen met tussenpozen van 10-14 dagen.
  • Prei: bij het waarnemen van de eerste aantasting een bespuiting uitvoeren; de bespuitingen enkele malen herhalen met tussenpozen van 10-14 dagen.
  • Bloemisterijgewassen: bij waarneming van de eerste aantasting een bespuiting uitvoeren; de bespuitingen enkele malen herhalen met tussenpozen van 10-14 dagen. Het gewas goed bevochtigen, d.w.z. druipnat spuiten.
  • Boomkwekerijgewassen (laag) en vaste planten: bij het waarnemen van de eerste aantasting een bespuiting uitvoeren; de bespuitingen enkele malen herhalen met tussenpozen van 10-14 dagen. In de volle grond maximaal 2,2 ml per 10 m2 toepassen. Het gewas goed bevochtigen, d.w.z. druipnat spuiten.

Het middel mag maximaal 5 keer per seizoen worden toegepast.

De termijn tussen de laatste toepassing en de oogst mag niet korter zijn dan: 3 dagen voor augurken, komkommers, meloenen en tomaten; 2 weken voor uien en prei; 4 weken voor sjalotten, knol-, bleekselderij en peterselie. Attentie! Irriterende voor de ogen, de luchtwegen en de huid Kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid  

Meer informatie
SKU 4000680063018
Staat van product Nieuw en in onbeschadigde verpakking
BAR-code 4000680063018
Merk Bayer
Inhoud 100ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bayer Finesse Vloeibaar 100 Ml
Uw waardering